turkoosi teemakurssi, pakarat ja reidet

Turkoosi: Pakarat ja reidet

Current Status
Not Enrolled
Price
$15
Get Started

Turkoosit teemakurssimme ovat perustason pilateskursseja joka sisältävät kaksi pilatestuntia kestoltaan noin 15 minuuttia. Tämän kurssin teemana on pakarat ja reidet. Teemakursseja löytyy valikoimastamme useampia ja niitä yhdistelemällä saat monipuolisen treenikokonaisuuden. Kurssimateriaaleissa saat ohjeet viikkorytmin rakentamiseen. Lyhyet tunnit soveltuvat erityisesti aamu- tai taukotreeneiksi ja mahtuvat kiireisemmänkin aikatauluun.

Lisämateriaaleista löydät videoita pilateksen perusteista (hengitys sekä linjaus kontallaan), joiden avulla opit tekemään tunnit tehokkaasti ja huolellisesti. Nämä ytimekkäät videot ovat käytettävissäsi koko kurssin ajan.

Kurssilaisena sinä voit myös liittyä PilatesPaletin pilatesyhteisöön. Facebook-ryhmässä voit vaihtaa ajatuksia ja kuulumisia toisten kurssilaisten kanssa sekä kysellä mieltä askarruttavista asioista ohjaajiltamme. Kysymyksiä ja tarkennuksia esim. liikkeisiin tai linjauksiin voit lisäksi esittää ohjaajille säännöllisissä videotapaamisissamme.

Kurssin materiaalit ovat käytettävissä ostohetkestä 200 päivää.

Turkooseille kursseille tullessasi sinun tulisi tietää jo pilateksen perusteet. Jos olet vasta aloittanut pilatesmatkasi suosittelemme osallistumaan alkeistason kursseille.