Meistä

Filosofiamme

Me uskomme, että pilates-harjoittelu voi hyödyttää jokaisen meidän arkea ja näin parantaa elämänlaatuamme. Kurssiemme suunnittelussa olemme kiinnittäneet erityistä huomiota kokonaisuuteen ja siihen, että pilates-harjoittelu ei jää vain irrallisiksi liikuntahetkiksi, vaan tulisi osaksi arkipäiväänne. Lisäksi uskomme, että tavoitteellisuus tuo mielekkyyttä harrastamiseen erityisesti, kun huomaat kehittyneesi matkan varrella. 

Haluamme tarjota mielekästä pilates-harjoittelua 

  • Sinulle sopivassa paikassa
  • Sinulle sopivaan aikaan
  • Sinulle sopivalla tasolla

Tervetuloa mukaan!

Valmentajamme

Tiia K

Tiia K.

Tanssinopettaja (AMK), Ryhmäliikunnanohjaaja (Suomen Voimisteluliitto), Pilatesohjaaja (FIHF)

Tanssiminen ja liikkuminen on ollut osana elämääni lapsesta asti. Yhdeksännellä luokalla lähdin ensimmäistä kertaa ohjaamaan tanssiliikuntaa, ja sille tielle olen jäänyt. Ohjauskokemusta on tähän mennessä kertynyt kahdeksan vuoden ajalta niin tanssin, kuin liikunnan saralla. 

Lukion jälkeen suuntasin jatko-opintoihin Oulun ammattikorkeakouluun tanssinopettajan tutkinto-ohjelmaan (2016-2020). Opinnot veivät mukanaan aina Australiaan asti, missä tanssijan koulutuksen ohella harjoitin aktiivisesti pilatesta. Pilates löysi nopeasti paikkansa sydämestäni. Pian vaihdon jälkeen hakeuduin pilatesohjaajan koulutukseen, joka syvensi osaamistani ja avasi uusia ovia pilateksen maailmaan. 

Pilateksen myötä olen löytänyt paljon uutta näkökulmaa sekä liikunnanohjaukseen että tanssinopetukseen. Pilates on auttanut vahvistamaan kehon ja mielen yhteyttä fyysisen harjoittelun aikana sekä opettanut hyödyntämään hengitystä harjoittelun tukena. 

Opettajana ja ohjaajana olen iloinen ja helposti lähestyttävä. Tykkään ideoida ja innovoida uutta sekä oppia muilta ammattilaisilta. Jokainen kohtaaminen sekä oppilaiden että ohjaajien kanssa on arvokas ja ainutlaatuinen hetki oppia ja kehittyä. Haluan tarjota oppilailleni parasta mahdollista osaamista ja kehittää ammattitaitoani tulevaisuutta silmällä pitäen. Pilatestunneillani tavoitellaan kehon tasapainoista kehittämistä ja liikkeen tuomaa hyvää oloa.

Outi K.

Ohjelmistotekniikan DI, Pilatesohjaaja (FIHF)

Löysin liikkumisen ilon vasta aikuisena kun 19 vuotiaana päädyin ensimmäistä kertaa balettitunnille. Siitä saakka tanssi on ollut osana elämääni eri tavoin ja varmasti tulee olemaan niin kauan kuin vain pystyn liikkumaan. Matkan varrella olen harrastanut monia eri tanssilajeja, mutta baletti on säilynyt lähinnä sudäntäni.

Pilatekseen tutustuin ensimmäisen kerran noin 15 vuotta sitten kun tanssikoululla aloitin käymään säännöllisesti pilatestunneilla kehonhuollon merkeissä. Heti alusta saakka koin pilateksen erinomaisena yhdistelmänä omaan tanssiharrastukseeni ja mihin tahansa muuhun liikuntaan. Iän myötä myös pilateksen merkitys arjessa on korostunut ja syksyllä 2019 päätin hakeutua pilatesohjaajakoulutukseen. 

Vuosien varrella olen tanssin puitteissa ohjannut ja koreografioinut varsinkin lastenryhmiä. Balettitausta näkyy selvästi omassa ohjaamisessani ja minulle onkin tärkeää huolellinen tekeminen sekä oikeat linjaukset. 

Ohjaamisen lisäksi PilatesPaletissa vastaan sivustojen teknisestä toteutuksesta. Minulle voitkin laittaa viestiä jos sinulla on kehitysideoita tai toiveita sivujen ja kurssien suhteen.